Post by anacnilechas on Feb 11, 2022 21:10:37 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά άπειρα κλειδιά ▞▞▞
▞▞▞ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano 2022 version ▞▞▞
Piano Fire: Edm Music & Piano Μουσική pvhu
Φοβερό παιχνίδι για την ανακούφιση από το άγχος είναι καλό να το παίξετε όταν έχετε πολλά στο μυαλό σας, να προσπαθήσετε να το καταλάβετε δοκιμάστε το είναι υπέροχο να παίξετε αυτό το παιχνίδι
Το βαθμολογώ με 3 αστέρια επειδή ορισμένα τραγούδια δεν ταιριάζουν ή δεν ταιριάζουν με το πιάνο😢
Είναι ένα καλό παιχνίδι όπως αυτό, αλλά και πάλι χρειάζεται περισσότερα τραγούδια 🤗🤗🤗
Piano Fire: Edm Music & Piano Glazba yhzd
Ωραίο παιχνίδι μου αρέσει είναι πολύ διασκεδαστικό
αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό αλλά θέλω να ψάξω ένα τραγούδι αλλά δεν μπορώ να το βρω
παίζοντας καλά το παιχνίδι. Αλλά ΤΡΟΠΟΣ σε πολλές διαφημίσεις. Έπαιξε για ίσως 10 λεπτά και είχε περισσότερες διαφημίσεις από τα τραγούδια που έπαιξα. ΕΠΟΜΕΝΟ
Όταν θέλω να παίξω κάποιο τραγούδι, πρέπει να δω τη διαφήμιση πριν και μετά. Δεν είναι αστείο. Πρώτα να τρελαθείς. Γι' αυτό απεγκαθιστώ αυτήν την εφαρμογή και είμαι πολύ απογοητευμένος.
Αυτή η εφαρμογή είναι καταπληκτική, έψαχνα για μια άλλη έκδοση πλακιδίων πιάνου, αλλά κατά κάποιο τρόπο προσγειώθηκα σε αυτό και δεν μετανιώνω. Επίσης μου αρέσει το γεγονός ότι μπορώ να παίξω το παιχνίδι με τη λίστα αναπαραγωγής στο τηλέφωνό μου, όπως πόσο cool είναι αυτή η εφαρμογή;;; Είμαι ικανοποιημένος 10/10..
Ιούυ Με το ζόρι βάζω 1
Αυτό το παιχνίδι δεν είναι λειτουργικό... Θα πρέπει να ξέρω γιατί μου αρέσουν τα παιχνίδια με πλακάκια και το πιάνο... Αυτό το παιχνίδι ήταν μια απογοήτευση για μένα... Τα περισσότερα παιχνίδια δεν παίρνουν απλά τραγούδια για πιάνο επειδή ξέρουν ότι κάποιοι μπορεί να έχουν διαφορετική γεύση μουσικής... Δεν είμαι κριτής αλλά συνηθίζω να σχολιάζω με εξωφρενικά λόγια... Εννοώ καθόλου κακό... Δεν είσαι ο πρώτος προγραμματιστής που απαντά... Το Avalon 3D life απάντησε στο σχόλιό μου ... Όπως τους είπα... Είμαι απλά ένας έφηβος 13 ετών που καταλαβαίνει τα πάντα..
Είδα αυτό το παιχνίδι σε μια διαφήμιση και το κατέβασα αμέσως γιατί άκουσα το τραγούδι που έπαιζαν κατά τη διάρκεια της διαφήμισης που λέγεται coffin dance αλλά αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν έχει κουμπί παύσης και επιπλέον διάρκεια ζωής και αφού αγοράσεις ένα τραγούδι που θα χρησιμοποιήσετε δεδομένα για να φορτώσετε το τραγούδι, αλλά μου αρέσει πολύ το παιχνίδι 👍👍👍👍👍❤️❤️❤️❤️💕💖💗 και ευχαριστώ επίσης τον δημιουργό αυτού του παιχνιδιού.
The Walking Zombie 2: zombi laskur Märulimängud xlw
Τόσες πολλές διαφημίσεις και σας αναγκάζουν να πληρώνετε μηνιαία συνδρομή 10 $/μήνα τόσες πολλές άλλες δωρεάν επιλογές εκεί έξω.
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά γίνεται δύσκολο και γρήγορο.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο. Πραγματικά ενδιαφέρον και ελκυστικό😍 ενώ το κατεβάζω, είμαι τόσο ενθουσιασμένος που βλέπω τη λίστα τραγουδιών, αφού είδα τη λίστα με στεναχωρεί πραγματικά, τα τραγούδια είναι καταπληκτικά, αλλά το πρόβλημα είναι ότι Βλέπω τα τραγούδια δεν υπάρχουν τραγούδια BTS, τραγούδια Blackpink, τραγούδια του Justin Bieber και υπάρχουν 2 ή 3 τραγούδια του Alan walker, όλα τέλεια, οπότε θα προσθέσετε μερικά τραγούδια BTS, Blackpink, Justin Bieber με φωνητικά, αν προσθέστε τα τραγούδια τους αυτό το παιχνίδι πιάνου σίγουρα, πολλοί άνθρωποι θα το κατεβάσουν
Καλά beats αλλά θέλουν και φωνή
Δεν είμαι θαυμαστής, επίσης υπάρχουν τυπογραφικά λάθη στα ονόματα τραγουδιού όπως ένα τραγούδι από παραγκούλα στη θάλασσα που με πετάει απροετοίμαστο
Ειλικρινά, αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο. Τα πλακάκια φαίνονται φοβερά και η οργανική τους μουσική είναι απίστευτα χαλαρωτική. Το μόνο μου παράπονο είναι το γεγονός ότι τα τραγούδια είναι ΠΟΛΥ εύκολα. Προτείνω να βάλετε περισσότερα πλακίδια για τα τραγούδια, θα το κάνει πιο περίπλοκο/προκλητικό, και μια πολύ πιο ευχάριστη και καλύτερη εμπειρία για τον παίκτη. Μπράβο, Ardic Music 🎶!
Piano Fire: Edm Music & Piano მუსიკა jet
Κατέβασα το παιχνίδι. Αλλά δυστυχώς με απογοήτευσε γιατί ο ρυθμός δεν ήταν συντονισμένος με τα τραγούδια.. 😔😩
Λατρεύω το παιχνίδι Μου αρέσει το πώς είναι βαρετό η αρχή και μετά όταν έρχεται ένα beat είναι σαν ένα remix, παρακαλώ συνεχίστε έτσι
Piano Fire: Edm Music & Piano Μουσική pvhu
Πολύ καλό 🤪⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡🎊🎊🎊⚡🤑🤑😍🤩🤷
είναι κάπως διασκεδαστικό φαντάζομαι...αλλά μισώ κάπως τα γραφικά🤔 αλλά είναι κάπως ωραία αλλά τα γραφικά οπότε ναι και όπως πάντα ειρήνη αντίο
Τα πλακάκια δεν είναι στην ώρα τους με το τραγούδι, εκτός από το ότι είναι όλα καταπληκτικά..
Δυστυχώς πάρα πολλές προσθήκες..
Piano Fire: Edm Music & Piano Glazba yhzd
Νομίζω ότι αυτό είναι εντάξει, αλλά νομίζω ότι η ευαισθησία αφής είναι πολύ χαμηλή.
SofaScore Ζωντανά αποτελέσματα βαθμολογίες ... - VIP APK
Φτιάχνει μουσική
Το παιχνίδι δεν ανοίγει καθόλου Πιάνει στο 53% φόρτωση Επιδιορθώστε το γρήγορα !!!!!!!!!!!!!
KOSMAS LAPATAS pianist · Blog · Σύντομη Μουσική Ιστορία
Καταπληκτικό παιχνίδι σούπερ διασκεδαστικό και έχει πραγματικά την ατμόσφαιρα που ψάχνω 😎
Ειναι τελειο μπορεις να το παιξις και χωρεις ιντεμπερνετ και μπεν κολαει κατω λου Κατεβαστετο!!!!
agenda-date
Λατρεύω αυτό το gamelile, ήταν τόσο καλό όπως στην αρχή, νόμιζα ότι θα ήταν βαρετό όπως τα άλλα, αλλά αφού διάβασα το σχόλιο σε αυτό, το δοκίμασα και έβγαινε όπως είπε ο κόσμος ο τύπος του παιχνιδιού σας πηγαίνετε να βρείτε άλλα παιχνίδια που σας αρέσουν.
Πλακάκια πιάνου. Κολλώντας ξανά και ξανά
Το είχα αλλά το έσβησα και τώρα δεν μπορώ να το κατεβάσω ξανά
Πάντα λέει ότι η σύνδεσή μου αποτυγχάνει ακόμα και η σύνδεσή μου μια χαρά και γι' αυτό δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι
σούπας
Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι που θα βαθμολογήσω από τότε που κατεβάζω παιχνίδια. Η αγάπη μου για το συγκεκριμένο παιχνίδι με έκανε να τελειώσω τα πάντα σε μόλις 45 ώρες με 3 full star ⭐⭐⭐. Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι και συγχαρητήρια στον προγραμματιστή και στον δημιουργό περιεχομένου του παιχνιδιού.
Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά φοβερό, αλλά όταν φτάσεις τρία αστέρια, απλά σου δίνει χρήματα και νομίζω ότι πρέπει να κάνεις μια αναβάθμιση, οπότε όταν αγγίζεις κάπου αλλού εκτός από το κουτί πρέπει να τελειώσει, εννοώ ότι ο παίκτης πρέπει να αποτύχει και θα συνιστούσα μαγικά πλακίδια 3
Αυτή η εφαρμογή είναι η πιο φανταστική εφαρμογή που έχω συναντήσει. Λατρεύω τα τραγούδια και τους ρυθμούς. Είναι το καλύτερο!!